Letak za putnike namjernike

Ovdje se žalimo na tehnička pitanja foruma.
Locked
User avatar
nellington
Posts: 130
Joined: Sun Apr 02, 2017 8:22 pm
Location: West side of Craggy Island

Letak za putnike namjernike

Post by nellington » Mon Mar 19, 2018 10:31 pm

Dobro došli! Ovaj letak je karta foruma koja će vam poslužiti bar za početak. Kasnije po njoj šarajte i dopunjavajte sadržajima koje otkrijete među nama, ali za početak trebate znati nešto o četiri stuba foruma - da, forum je ravna ploča koja stoji na 4 stuba.

1. Pokret. Prečesto zaboravljamo da je u osnovi svakog pokreta - pokret. Kretanje, dinamika, aktivnost, opiranje inerciji. U dijelu foruma za Pokret istražujemo mogućnost (ponovnog) pokretanja naše zemlje.

2. Tvornica. Tu krademo red od nereda i pravimo sjajne stvari. Tvornica je kreativno mjesto koje živi od slobode rada, aktivizma, informacija i sadržaja. Donesite svoj projekt u Tvornicu ili pomozite nekom s postojećim projektom... nema ništa ljepše od zasukanih rukava!

3. Forum otamo, otad. Iz strukture koja se nalazi u sekciji Diskusije nastao je forum rajvosa-x (kasnije rajvosa-y). Nemojte se ustručavati, i ovoj legendi treba ljubavi i pažnje.

4. Vodovod. Ako neko dugme ne radi, ako neko dugme može bolje da radi, ako imate ideju za novo dugme ili prosto želite reći kako je forum previše mračan, Uprava vodovoda vas očekuje. Žalbe se rješavaju brzo i efikasno, pohvale se primaju u umjerenim količinama.

Prošetajte forumom i nađite svoje kutke i ostavite svoj trag u njima.

Locked